Over ons

over ons

Lianna’s Beautybar is een schoonheidssalon in Lelystad gespecialiseerd in de huid. Je kunt bij ons in de salon terecht voor een groot scala aan schoonheidsbehandelingen.

Deze tijd vraagt veel van ons, de boodschappen doen, koken, het huishouden, de kinderen van school halen, maar oh ik moet ook nog dit doen en dat, die eeuwige to do lijst… Je raast maar door en vergeet zo makkelijk jezelf, terwijl jij het belangrijkste bent!

Kom ook langs voor een heerlijk ontspannende absolution gezichtsbehandeling, of kom eens een kijkje nemen, en haal je absolution producten in de salon. Je bent van harte welkom. 

De gezichtsbehandelingen worden altijd in een rustige afgesloten privé omgeving uitgevoerd, zodat je volledig tot rust komt. Waan je bij ons in een heerlijk ontspannen oord. 

huidverbetering

De gezichtsbehandeling is een huidverbeterende behandeling die jouw huid weer in balans brengt. 

Je wordt begeleid in het proces van het vinden van de juiste behandeling en producten die bij jouw huid passen. Er wordt gekeken naar waar jouw huid behoefte aan heeft. Lianna of Daniek zal je hier in adviseren! Wij beide zijn gespecialiseerd in de huid. 
De behandeling is ontspannend en effectief.
Na één behandeling zal er aan de huid al enorme verbetering te zien zijn, maar je zult ook directe ontspanning voelen. 

Alle behandelingen worden uitgevoerd met de natuurlijke en biologische producten van Absolution.

absolutionproducten.nl

adres

Zaanstraat 6K
8226 ND Lelystad

Contact
info@absolutionproducten.nl

contactformulier