Partners

Beauty

Lippigmentatie is een erg populaire PMU behandeling die in 2023 alleen nog maar meer gezien zal worden. Zoek je een perfecte salon voor jouw lip blush, of wil je meer informatie over de werkwijze of resultaten? 
Bekijk dan de volgende website.

Onze schoonheidssalon in Lelystad, tevens officieel verkooppunt van absolution. Voert naast absolution behandelingen ook andere beauty treatments uit zoals Powderbrows, Lippigmentatie, Faux Freckles, Wimperextensions en nog veel meer.

Salon Vitaliz is een uitgebreide salon met een website waar veel informatie staat, daarom is deze hier vermeld. Als je meer wilt lezen over verschillende schoonheidsbehandelingen neem dan een kijkje op hun website en dan met name de Vitaliz blog

Beveiliging

HD Security Nederland is een beveiligingsbedrijf dat met name gespecialiseerd is in zorgbeveiliging en mobiele surveillance.

HD Group is de overkoepelende naam voor het BV dat beschikbaar is voor beveiligingsdiensten, zorg en facilitaire dienstverlening.

Zorg dat je van tijd tot tijd de beveiliging in je bedrijf checkt. Maak gebruik van de verschillende checklisten op de website van veiligheidscheck.